Nuty, sheet music

Nuty - wymiana - pianofiles.info

Na forum wymieniamy się nutami

Już wkrótce nuty będzie można znaleźć w naszym systemie na stronie głównej...

FAQFAQ    SzukajSzukaj    UżytkownicyUżytkownicy    GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ceny keyboardów
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nuty - wymiana - pianofiles.info Strona Główna -> Kupię-Sprzedam instrument
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Silvertear

PostWysłany: Pon Lut 15, 2010 6:34 pm    Temat postu: ceny keyboardów Odpowiedz z cytatem

Cóż.... może to nie jest zbyt dobre miejsce na takie pytanie, ale myślę, że nawet pasuje. Gram od ok. roku na pożyczonym keyboardzie, jednak jest dość mały ( ledwie..... dwie gamy? Nie wiem, jak to określić.... ).
Pytam więc, jak najtaniej kupić keyboard'a ( jakiegokolwiek ), w miarę dużego tzn. szerokiego ( żeby można było grać na dwie ręce )?
Cóż, nie śpię na pieniądzach... Dobra, prosto z mostu. W grę wchodzi jedynie jakaś minimalna cena... Wiem, że proszę o cud, ale......
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
KamilllosPL

PostWysłany: Nie Lut 21, 2010 8:22 pm    Temat postu: Re: ceny keyboardów Odpowiedz z cytatem

Silvertear napisał:
żeby można było grać na dwie ręce

Na dwie ręcemożesz grać bez problemu na 5 oktawach i jeśli cohdzi ci o minimum to ja proponuję
Yamaha psr e 223 ( tylko że on nie ma dynamicznej klawiatury czyli raczej nie polecam) cena ok. 600 - 700 zł
To może Yamaha psr e 323. To już dosyć dobry klawisz i bardzo tani. Cena do 900 zł.
Casio jest tanie, ale jest do kitu. Klawisze wypadają.
Powrót do góry
areks_ostrowski

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 6:02 pm    Temat postu: Re: ceny keyboardów Odpowiedz z cytatem

Ja co prawda gram dłuższy czas na Cassio ale się narazie nieźle trzyma, jeśli byłbyś zainteresowany to dzwoń lub pisz 510818158]
Powrót do góry
Silvertear

PostWysłany: Pon Lut 22, 2010 6:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To beznadziejne Crying or Very sad Nie stać mnie na głupią okarynę... No, może przesadzam. Ale nawet gdyby taki keyboard kosztował i 400 zł nawet tyle nie mam.... Mówiłem, że proszę o cud.... Mogę jedynie dowiadywać się w różnych miejscach ( szkoły etc. ), czy nie mają może pianina, na którym mógłbym pograć.
Cóż, tak to już jest...
Powrót do góry
rycerz13

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 12:43 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że mam coś dla Ciebie. I sprzedam za jakiś grosz bo już od dośc dawna przesiadłem się na droższe maszyny. Mam stare Casio CTK-495: [Zaloguj się, żeby zobaczyć ten link lub nuty.]
Tutaj jest grane: [Zaloguj się, żeby zobaczyć ten link lub nuty.]

Ogólnie, gdyby nie mocno ograniczony budżet, to bym nie polecał, ale jak masz wybór grać na czymś takim lub w ogóle nie grać to myślę że może być. Główną wadą jest klawiatura - niemal zero oporu na klawiszach.
Ale ma 5 oktaw, wiec juz niezbedne minimum na dwie rece jest (i ponad 2 razy wiecej niz masz teraz Wink. 100 brzmień, 100 rytmów i 100 piosenek, podkladka pod nuty, tryb pianina i keyboardu. Mam też podstawkę w razie potrzeby. Jakbys byl zainteresowany to pisz, jak nie to wystawie na Allegro.
Powrót do góry
KamilllosPL

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 2:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rycerz13 napisał:
Jakbys byl zainteresowany to pisz, jak nie to wystawie na Allegro.

Aha. Tu Cię mam Razz Już wiem dlaczego tak zaparcie walisz w Casio. Jak biznes potrafi otumanić człowieka.

Silvertear
Poszukajw używanych . Może znajdziesz coś ciekawego. Poszukaj czegokolwiek byle nie Casio
Powrót do góry
rycerz13

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 3:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KamilllosPL napisał:
rycerz13 napisał:
Jakbys byl zainteresowany to pisz, jak nie to wystawie na Allegro.

Aha. Tu Cię mam Razz Już wiem dlaczego tak zaparcie walisz w Casio. Jak biznes potrafi otumanić człowieka.

Silvertear
Poszukajw używanych . Może znajdziesz coś ciekawego. Poszukaj czegokolwiek byle nie Casio

Jak ty pieknie czytasz w myslach intencje. Jeszcze troche i bedziesz mogl zostać cyganką wróżącą w fusach herbaty...

Ten keyboard kupilem 5 lat temu i jedyne na co patrzylem to cena. Marka to ostatnie co mnie interesowało. Wydaje mi sie ze dla SilverTear tez cena jest priorytetem dlatego zaproponowalem. Nic nie wciskam na siłę.
Powrót do góry
KamilllosPL

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 10:21 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale nie możesz kupować Casio, to jest grzech wśród porządnych klawiszowców. Jak już pisałem musisz poszukać w używanych.
Casio produkuje dobre zegarki , a nie keyboardy.
Powrót do góry
Silvertear

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 5:22 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i kogo mam posłuchać?
Cytat:
Wydaje mi sie ze dla SilverTear tez cena jest priorytetem

Masz rację, oczywiście ( byleby nie rozpadł się od samego włączenia xD wątpię jednak by tak się stało ).
Powrót do góry
KamilllosPL

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 5:50 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Silvertear napisał:
No i kogo mam posłuchać?
Cytat:

Masz rację, oczywiście ( byleby nie rozpadł się od samego włączenia xD wątpię jednak by tak się stało ).

NO właśnie nie rozpadł. Ja jak dostałem kiedyś w ręce jak wydawało by się dobry model Casio wcisnąłem akord C i klawisze wystrzeliły w powietrze.
Powrót do góry
rycerz13

PostWysłany: Sro Lut 24, 2010 6:29 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KamilllosPL napisał:
Silvertear napisał:
No i kogo mam posłuchać?
Cytat:

NO właśnie nie rozpadł. Ja jak dostałem kiedyś w ręce jak wydawało by się dobry model Casio wcisnąłem akord C i klawisze wystrzeliły w powietrze.

Moze to byla chinska wersja Casio, podobnie by sie stalo z chinska wersja Rolanda...
Tak czy siak, oferta nieaktualna, keyboard poszedl po godzinie od wstawienia na Allegro.
Powrót do góry
Silvertear

PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 3:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ech....
Powrót do góry
martha123

PostWysłany: Czw Lut 25, 2010 9:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam CAsio, jedno ze starszych..... dopiero od niedawna sie ucze grać wiec jak na taki poczatek to moze byc...ale gdzies blisko wakacji jak troche kasy uzbieram kupie inny Razz przedewszystkim nowszy,i swój heheh bo ten co teraz dysponuje to mam pożyczony od kuzynki, bo u niej od 10 lat kurze łapał na szafce....wiec po co ma sie marnowac heheh

pozdrawiam
Powrót do góry
Silvertear

PostWysłany: Pią Lut 26, 2010 5:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzekłbym, że to nikomu w niczym nie pomoże xP
Nieważne, załatwiłem naukę w szkole podstawowej, 40 min. tygodniowo. Zawsze coś...
Powrót do góry
gracjan1234

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 2:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja polecam YAMAHA psr 220 super klawisz cena do ok500 zl ale warto mam go juz od 2 lat i nie narzekam .pozdrawiam wrazie pytan pisac na gg 3712368
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nuty - wymiana - pianofiles.info Strona Główna -> Kupię-Sprzedam instrument Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: