| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
krystianmistrz77
|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 7:44 pm Temat postu: Tytuły fajnych smętów :D ( romantycznych ) |
|
|
witam mam pytanie do tutejszych forumowiczów(ek)
o jakies tutuły fajnych piosenke romantycznych
bo panienki na to lecą(większosc) nie patrzą na to że ktos zasówa po klawiaturze etiude rewolucyjna wolą utwór z wystepu Melkart Ball (bodajże Missing you ) marcina pawłowskiego.......dlatego zbieram tytuły pewnie większosc piosenkek jest na forum tylko ja nie znam tytułow.( pytanie kieruje głóownie do płci pięknej )
z góry dzieki za odpowiedzi  _________________ Najdziwniejszym z ludzi jest geniusz: ten tak daleko w przyszłość wybiega, że ginie z oczu ludzi z nim żyjących, a nie wiadomo, które pokolenie pojąć go zdoła - Fryderyk Chopin
http://www.myspace.com/krystianxpikul |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mf24
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
krystianmistrz77
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 5:23 pm Temat postu: |
|
|
| mf24 napisał: |
| Użyj Youtuba, sam przepatrz piosenki a nie śmieć. |
jak popatrzec na piosenki jak nawet nie znam tytułow i wykonawców ...to c wpisze w YT "smenty" ..........jak nie pomożesz to nie pisze postów bo ze masz 97 postów to niue czyni cie fajnym :/ _________________ Najdziwniejszym z ludzi jest geniusz: ten tak daleko w przyszłość wybiega, że ginie z oczu ludzi z nim żyjących, a nie wiadomo, które pokolenie pojąć go zdoła - Fryderyk Chopin
http://www.myspace.com/krystianxpikul |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tomyk400
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 7:18 pm Temat postu: |
|
|
nocturny i walce Chopina np walc a moll  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartek1207
|
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 8:14 pm Temat postu: |
|
|
| i klasyki typu "miłość Ci wszystko wybaczy", "you are so beautiful", temat z "ojca chrzestnego"... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szou
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mozzart
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 12:45 am Temat postu: |
|
|
| a mi sie zawsze wydawało że najlepiej działa Chopin i Rachmaninow.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaszka16
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 10:55 pm Temat postu: |
|
|
najlepszy chyba będzie Yiruma:)
mi najbardziej podoba się love hurts, ale wszystkie jego piosenki są romantyczne i działają na płeć piękną (wiem, bo sama do niej należę)
Wszystkim moim koleżankom podoba się "dla adeliny" zawsze kazały mi to grać:) Ogólnie możesz poszukać filmowych piosenek, one zawsze robią wrażenie:)) Powodzenia;P |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kermit
|
Wysłany: Sro Lis 25, 2009 6:54 pm Temat postu: |
|
|
na to lecą dziewczyny?
ciekawe, na co ty lecisz?
moze pochwalisz się płci pięknej, żeby miała na Ciebie wabik? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nasauda
|
Wysłany: Pią Gru 18, 2009 6:20 pm Temat postu: |
|
|
| Zgadzam się z kaszką, Yiruma jest the best ;P Ale ja najbardziej lubię "River flows in you". To jest genialne, jako dziewczyna i pianistka polecam tylko jego =] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kolchem
|
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 9:48 pm Temat postu: |
|
|
Ja szczerze polecam nokturn b-moll op. 9. Posłuchaj interpretacji Polliniego. Dostępna na YT. _________________ "Nie ma nic paskudniejszego na świecie niż muzyka bez ukrytego przekazu" Pichon |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nasauda
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 9:27 am Temat postu: |
|
|
Aa i co do Etiudy Rewolucyjnej, to chyba właśnie ona zrobiła by na mnie największe wrażenie, wcale to nie muszą być jakieś wolne kawałki  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bartek1207
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Eric Clapton - Wonderful Tonight...[Zaloguj się, żeby zobaczyć ten link lub nuty.] najlepiej jeszcze zaśpiewać. Polecam - sprawdzone i jeszcze Do Kołyski Dżemu... sprawdzone i pewne jeśli chodzi o rozczulanie płci pięknej ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gzylek66
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 5:11 pm Temat postu: |
|
|
mi sie podoba hugh grant i halley bennett way back into love _________________ gzylek66 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ubcia
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2010 7:11 pm Temat postu: :) |
|
|
a ja z racji tego, że lubię zespół Blink 182 polecam piosenkę " I miss you". jest wolna, ładna i wpada w ucho.
poza tym polecam Brian Adams- Everything I do ( I do it for you), Myslovitz- dla ciebie. hmm.. chyba na razie tyle wpada mi do głowy
U mnie jest problem, bo nie lubię takiej muzyki, ale jak widać coą tam udało się wymyślić. _________________ Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|