Nuty, sheet music

Nuty - wymiana - pianofiles.info

Na forum wymieniamy się nutami

Już wkrótce nuty będzie można znaleźć w naszym systemie na stronie głównej...

FAQFAQ    SzukajSzukaj    UżytkownicyUżytkownicy    GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

JAKI NAJLEPSZY PROGRAM DO PISANIA NUT

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nuty - wymiana - pianofiles.info Strona Główna -> Programy muzyczne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Korniszon

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: Wto Paź 06, 2009 6:41 pm    Temat postu: JAKI NAJLEPSZY PROGRAM DO PISANIA NUT Odpowiedz z cytatem

WITAM - chce polaczyc Rolanda Va7 z komputerem za pomoca kabla LogiLink - z jednej strony dwa kable na MIDI z drugiej koncówka USB.
Jakiego uzyć łatwego programu żeby nagrać melodie (NUTY) na komputerze i potem to wydrukować. (nie chodzi mi o jakos dźwieku)
Dzieki pozdrawiam

pS. PROGRAM MAM - okrojony progr. encore - na teraz mi to myślę wystarczy.Ma funkcje MIDI.
Czy ktos może opisać co i jak ustawić w ROLANDZIE VA7
W instrumencie polaczylem IN OUT ,komputer połaczylem USB - jest to kabel - LogiLink.Sporo funkcji jest tez do ustawienia w ENCORE i tez nie wiem co i jak.w komputerze wybrałem nazwe swojej karty.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Nuty - wymiana - pianofiles.info Strona Główna -> Programy muzyczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: